Bijzondere springkussens

Wij verhuren diverse springkussens voor kinderen in de gemeente Venray en omgeving. Maar ook volwassene vermaken zich steeds maker op onze grote stormbaan. Maar wist je dat er ook bijzondere springkussens zijn? Deze bijzondere springkussens zijn complete kunstwerken en soms net op het randje. Toch willen we deze twee bijzondere en bovenal gigantische springkussens graag met je delen.

Bijzonder springkussen 1: Opblaasbare Stonehenge

Het is misschien niet het eerste kunstwerk wat in je op zal komen. Maar in Engeland is een megalithisch monument uit de Jonge Steentijd: “Stonehenge”. Kunstenaar Jeremy Deller wilde met dit kunstwerk mensen laten communiceren. “Het is een manier om met geschiedenis, archeologie en cultuur in bredere zin om te gaan”. Hij wil met dit gigantische opblaasbaar kunstwerk spelen met de geschiedenis en cultuur.

Een springkussen in de vorm van "Stonehenge". Als dat geen bijzonder springkussen is weten wij het ook niet meer.
Foto: Paul Lovelace/REX

Bijzonder springkussen 2: Opblaasbare borsten

Ja je leest het goed hoor, opblaasbare borsten! Wij krijgen het niet verzonnen, maar kunstenaars konden dat wel. Hier is door de kunstenaars “Bompass and Parr” een gigantisch springkussen gemaakt met opblaasbare borsten. Dit kunstwerk maakte deel uit van een nieuwe tentoonstelling “Funland: Pleasures and Perils of the Erotic Underground”. Het gehele kunstwerk was te zien in het museum of Sex in New York City.

Bijzonder springkussen in de vorm van borsten.
Foto: Bompass and Parr

Wij vinden ze ontzettend gaaf al is de kans zéér klein dat je deze bijzondere springkussens in Venray gaat zien. Het verhuren van een leuk kleurrijk springkussen blijven wij veel leuker vinden. Want wellicht ken je ons motto inmiddels wel: ” Waar springen een feest wordt”!