Kids Zomerfestival 2020 in Leunen

In de week van 19 augustus 2020 konden kinderen flink springen en spelen op onze springkussens tijdens het "Kids Zomerfestival" in Leunen. Dit kinderevenement werd georganiseerd in de gemeente Venray door een mooie groep vrijwilligers.

Wij zijn trots en blij dat we de springkussens mochten leveren aan de eerste editie van het “Kids Zomerfestival 2020″. Dit nieuwe festival vond plaats op 18 en 19 augustus 2020. Kinderen uit Leunen, Veulen en Heide konden hier deze dagen veel plezier beleven!

Door de coronacrisis vielen helaas bijna alle evenementen in de regio af en dat vond Freek Thoone maar niets. Daarom is hij met enkele ouders een werkgeroep gestart en is “Kids Zomerfestival” gestart. Samen wilde hij toch iets leuks organiseren voor de thuisblijvende kinderen. Want niet op vakantie kunnen en géén leuke dingen doen is géén match.

Twee dagen lang konden kinderen uit Leunen, Veulen en Heidi dan ook actief mee doen aan diverse spellen. Wij van Springkussenverhuur Venray zijn dan ook blij dat we de stormbanen mochten leveren. Ook onze nieuwkomer Springkussen Multiplay Beach deed het goed bij de kinderen. Zo konden ook wij een steetje bijdragen aan dit geweldige initiatief. Nu hebben 145 kinderen toch een leuk festival gehad binnen alle richtlijnen.

Kids Zomerfestival 2020 Leunen
©Zomer Festival Leunen 2020

Ook een springkussen of stormbaan huren in de Gemeente Venray? Bekijk snel ons brede assortiment en laat je verbazen.