Over ons

Wij van springkussen verhuur Venray hebben we één duidelijke doel: “een springende dag”! Wat de gelegenheid ook is, wij zorgen dat je deze dag echt springend gaat beleven. Of je nu een springkussen wilt huren voor je verjaardag of evenement, je kijkt altijd terug op een springende dag.

Ruime keuze en scherpe prijzen

Een springende dag is natuurlijk voor iedereen anders te beleven. Daarom hebben wij een ruime aanbod voor iedere doelgroep. Zo hebben we voor de jongere kinderen een ballenbad en kunnen de tieners/volwassene zich uitleven op bijvoorbeeld een stormbaan.

Springkussenverhuur Venray is in 2024 overgenomen door Partyhome Verhuur en Entertainment. Dit bedrijf staat al sinds 2010 bekend als een ware feestspecialist. Wat gestart is met een hobby, is uitgelopen tot een volwaardig bedrijf. Partyhome ondersteunt je ook bij de organisatie van een verjaardag, bedrijfsfeest, zeskamp of wat te denken van een complete bruiloft. Het verhuurbedrijf heeft alles in huis om van jouw activiteit een waar succes te maken.

Scherpe prijzen

Snelle reacties

Bezorgd waar jij wenst

Bekijk al onze verhuurproducten

Benieuwd naar ons ruime aanbod? Bekijk onze producten via de volgende pagina’s en laat je verbazen over het ruime assortiment. Inmiddels hebben we ruim 100 verschillende opblaasbare producten in ons assortiment.