Springkussen huren, hier moet je op letten

Een springkussen huren? Wij geven je graag enkele praktische tips voor uren springplezier.

Wanneer je feestje gaat organiseren wil je natuurlijk ook voor de kinderen leuk vermaak hebben. Een springkussen huren is dan ook een succesvolle zet. Terwijl de kinderen zich uren vermaken, heb jij als ouder ook even een momentje voor jezelf. Maar er zijn wel enkele dingen waar je rekening mee moet houden. Enkel op deze manier weet je ook echt zeker dat er uren plezier is voor de kids. Wij van Springkussenverhuur Venray hebben deze punten voor je op een rijtje gezet. 

Voldoende ruimte om te spelen

Voordat je een springkussen uitzoekt is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte je beschikbaar hebt. Het springkussen moet kunnen passen en de kinderen moeten er veilig op en af kunnen. Bereken dan ook altijd 3,5 meter extra, zo past het springkussen altijd. 

De afmeting van het springkussen is dan weer afhankelijk van het aantal verwachte kinderen. Of het soort springkussen dat je wilt huren. De keuze is immers reuze! 

Toezicht bij een springkussen

Kinderen zijn leergierig en willen alles ontdekken. Ook wanneer je een springkussen gehuurd hebt zullen ze op deze ontdekkingstocht gaan. Creatieveling zullen punten ontdekken om toch het onmogelijke mogelijk te maken. Zo klimmen ze bijvoorbeeld bovenop het dak van het springkussen wat natuurlijk gevaarlijke situaties kan opleveren. En dat willen wij van springkussen verhuur Venray ook niet. Zorg er dan ook voor dat er altijd een volwassene van 18+ de kinderen in de gaten houdt. Waar nodig kan deze persoon ingrijpen en zorgt deze persoon er samen voor dat er veel plezier beleefd kan worden! 

Overige praktische zaken

Om een springkussen te kunnen opblazen is stroom nodig. Een gewoon stopcontact is hiervoor voldoende. Daarnaast moet een springkussen altijd verankerd worden. Dat betekent dat een springkussen altijd met haringen vastgezet zal worden. Wanneer je bij ons een springkussen huurt met op- en afbouw verzorgen wij dit voor jou. Indien je het springkussen komt ophalen krijg je haringen mee en zul je dit zelf moeten doen. 

Ook wanneer de ondergrond steen is dient een springkussen vastgezet te worden. Dit kan dan door middel van bomen of betonblokken. Hoe dan ook, het springkussen dient verankert te worden zodat deze nooit kan verplaatsen. Dit alles draagt bij aan uren springplezier! 

Hopelijk hebben wij van springkussenverhuur Venray je duidelijkheid gegeven over enkele zaken. Wij zorgen voor gecertificeerde en bovenal veilige springkussens. Let jij dan op de kinderen? Dan zorgen we samen immers dat de kinderen uren springplezier kunnen gaan beleven.