Springkussen huren

Een springkussen huren bij ons betekend, “een springende dag”! Wij van Springkussen verhuur Venray hebben een ruim aanbod aan springkussens. Van een klein springkussen voor de allerkleinste tot aan een prachtige thema springkussens.

Springkussen huren in Venray voor een leuke prijs

Bij Springkussen verhuur Venray vindt je diverse soorten springkussens. Denk aan een klein en eenvoudig springkussen voor de allerkleinste, maar ook grotere springkussens met een leuk thema. Alle springkussens verhuren we voor een leuke prijs en al vanaf €50,- op basis van zelf ophalen.

Kleine springkussens
Springkussens voor iedereen, dat is ons uitgaanspunt. Daarom hebben we ook enkele kleine springkussens die vrijwel op iedere oprit of tuin geplaatst kunnen worden. Een springkussen speciaal voor de allerkleinste met glijbaan en natuurlijk allerlei vrolijke kleuren. Deze springkussens kun je huren vanaf €50,- voor een dag.

klein Flamingo springkussenmini krokodilklein jungle springkussen

 

Multiplay springkussen
Misschien wel een van onze populairste springkussens, de multiplay springkussens. Andere zeggen ook wel eens, een compleet opblaasbaar speeleiland voor jong en oud.

Monkey beach springkussenspringkussen formule 1multiplay banana springkussen

 

Het springkussen laten bezorgen of zelf afhalen

Om te starten met een springende dag heb je bij ons twee opties. Je kunt namelijk het springkussen bij ons komen ophalen, of door ons laten bezorgen. Deze mogelijkheid kun je per springkussen bekijken.

Indien je kiest om een springkussen t ekomen ophalen is passend vervoer belangrijk. In dat geval is een bus of auto met aanhanger gewenst. Wanneer je door ons de op- en afbouw laat verzorgen nemen wij natuurlijk alles voor je uit handen. Het enige waarvoor je gezorgd dient te worden is een stroomvoorziening. Een stroomkabel hebben we wel bij ons.

Meer dan een springkussen huren

Naast de diverse springkussens hebben we meer! Zo kun je ook een uitdagende stormbaan huren, hebben we vele zeskamp spelletjes en kun je prachtige Abraham op Sarah poppen huren. In alle gevallen hebben wij het onderstaande motto: “Waar springen een feest wordt”.