Stormbaan huren

Een uitdagende stormbaan huren? Wij van springkussen verhuur Venray hebben diverse opblaasbare stormbanen in de verhuur. Hierin is onze kleinste hindernisbaan 9 meter en de grootste maar liefst 100 meter lang. Bekijk al onze opblaasbare stormbanen op onze website en laat je verrassen over het uitgebreide assortiment.

Stormbaan huren in Limburg, omgeving Venray

Veelal leveren we onze stormbanen in de regio Venray, Venlo en Deurne. Maar een stormbaan huren in Limburg en Brabant is eigenlijk overal mogelijk. Je hebt hierbij de mogelijkheid om deze zelf op te halen, of door ons te laten bezorgen. Indien je het luchtkussen in omgeving Venray komt ophalen is een aanhanger hiervoor noodzakelijk.

Stormbaan zelf ophalen:
Wanneer je een stormbaan bij ons wilt komen ophalen, is dat de goedkoopste optie. In dat geval haal je de stormbaan bij ons bedrijf op en verzorg je zelf de op- en afbouw. De dag na de activiteit breng je de stormbaan weer bij ons terug.

Natuurlijk ontvang je van ons een duidelijke handleiding en kun je ons altijd bellen bij vragen. Wij helpen je eventueel dan nog op afstand. 

Stormbaan huren met op- en afbouw:
In dat geval komen wij de stormbaan plaatsen op jouw gewenste locatie. Na afloop van de activiteit halen wij de opblaasbare stormbaan weer op. Bij de op- en afbouw kan enige hulp vanuit jou verwacht worden.

Stormbaan voor volwassene en kinderen

Wij van springkussen verhuur Venray hebben stormbanen voor volwassenen en kinderen. Eigenlijk zit hierin géén verschil, ze zijn voor iedereen geschikt. Zo is de hindernisbaan een van onze kleinste stormbanen en de Adventure Track de grootste op dit moment.

Stormbaan in mooi thema!
De kracht bij ons verhuurbedrijf zit hem mede in de mooie thema stormbanen. Zo kun je op avontuur gaan op een groot piratenschip, jungle,- of graffiti stormbaan. Maar kun je ook de uitdaging trotseren op onze 100 meter lange stormbaan.

Opblaasbare stormbaan huren voor een lage prijs

Door ons ruime assortiment aan opblaasbare stormbanen kun je deze bij ons ook huren voor een lage prijs. Doordat je een stormbaan kunt combineren, kun je deze ook aanpassen naar je eigen budget. Op deze manier kun je een kleine stormbaan al huren vanaf 9 meter lang. Deze stormbaan is uit te breiden naar een grote stormbaan van maar liefst 100 meter. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan maken wij deze passend voor jouw activiteit. Zo kun je dus een stormbaan huren voor een voordelige prijs.