Top 3 beste springkussens van 2020

2020 was een bijzonder jaar. Toch hebben we voor je een top 3 samengesteld. Deze top 3 zijn de meest gehuurde springkussens in de gemeente Venray.

Het jaar 2020 zit er inmiddels alweer op, wat ging het snel ondanks de coronacrisis. Ondanks dat hebben we toch een top 3 kunnen samenstellen van de leukste springkussens om te huren. Dit is natuurlijk gebaseerd op de gemeente Venray. Wij hopen je hiermee inspiratie te kunnen opdoen voor volgend jaar.

Springkussen 1: Goedkope en kleine springkussens

Dit jaar konden de feestjes natuurlijk niet heel groot zijn en dat hebben we gemerkt. Onze kleinste springkussens zijn daarom ook een van de meest verhuurde. Dit type springkussen is 4 x 3 meter groot en past daarmee vrijwel in elke tuin. Het leuke daarbij is dat we dit soort springkussen in diverse leuke en bovenal kleurrijke thema’s hebben: Boerderij, Jungle, Circus en het ballenbad.

Dit goedkoop springkussen is te huren vanaf € 50,- incl. btw op basis van zelf afhalen.

Springkussen 2: Dé stormbaan

Een opblaasbare stormbaan past eigenlijk op elk feestje. We hebben gemerkt dat een stormbaan huren toch vaak gebeurde wanneer deze paste in het thema. Leuk om te merken, want dat was ook onze bedoeling. Een standaard stormbaan kun je bij ons ook niet huren. Wij van springkussenverhuur Venray verhuren enkel stormbanen in een thema. Zo hebben we het thema: Piraten, Jungle, Beach en Western. Met name het Beach thema heeft het afgelopen jaar erg goed gedaan.

Springkussen 3: Een uitgebreid springkussen

Wanneer er iets meer ruimte was op locatie waren ook onze grotere en uitgebreidere springkussens veel verhuurd. Een grote uitschieter hierin is dan toch echt wel de springkussen multiplay. Dit type springkussen hebben we dan ook het meeste in ons assortiment. Van dolfijnen tot formule 1, we hebben hierin diverse leuke thema’s. Want ook hierbij geld dat we géén standaard springkussen willen verhuren. Wij gaan liever voor een mooie themafeest met passend uitgebreid springkussen.

Zo dat waren de 3 populairste springkussens in de gemeente Venray. Wij willen jullie allemaal bedanken voor het bijzondere jaar en natuurlijk staan we ook in 2021 weer voor jullie klaar. Want ook dit jaar zetten we ons motto voort: “Waar springen een feest wordt”!