Top 3 springkussens 2021

We willen deze blog niet heel negatief beginnen, maar toch moeten we net als vorig jaar helaas het COVID weer aanhalen. Wat zijn er vele grote en kleine activiteiten geannuleerd. Wie had dat nu gedacht dat we wederom een jaar zouden krijgen met een lockdown? Maar er is ook positief nieuws, we hebben toch vele kinderen een feestelijke dag kunnen bezorgen. Ondanks alles is er gelukkig weer massaal gesprongen op onze springkussens. Wij van Springkussen huren Venray zijn dan ook weer blij jullie de top 3 te mogen bekend maken.

Het multiplay springkussen op 1

Net als vorig jaar staat ook dit jaar het multiplay springkussen weer in de top 3. Voor iedereen die net een wat grotere tuin heeft, wil een multiplay springkussen huren. Dit type springkussen is gewoon net wat uitgebreider dan alle andere springkussens die we verhuren. Gemiddeld is dit model 5,5 x 5 x 4,5 meter hoog met vele leuke obstakels. Kinderen kunnen springen, glijden, boxen tegen boxballen en daarnaast ook nog eens glijden van de glijbaan.

We kunnen jullie dan ook laten weten dat we dit assortiment verder zullen uitbreiden dit jaar. Benieuwd welk springkussen dat is? We verklappen niets, houd onze website maar in de gaten.

Onze kleine springkussens op plek 2

Hoewel dit type springkussen vorig jaar groot op plek 1 stond, is deze gezakt in onze top 3. Dat betekent niet dat dit model springkussen zéér populair geweest is het afgelopen jaar. Dit springkussen past vrijwel op iedere oprit en dat maakt dit springkussen zo gewild. Daarnaast willen wij een goedkoop springkussen huren in Venray mede mogelijk maken. Je huurt dit type springkussen namelijk al vanaf € 50,-.

Een stormbaan huren staat op de 3de plaats

Het grootste soort springkussen welke we verhuren, de stormbaan. Net iets minder dan vorig jaar hebben we onze stormbanen verhuurd. We kunnen dat ook wel verklaren, er waren namelijk minder evenementen door de COVID. Toch zijn onze Cowboy Run en Piraten Run de grote toppers van ons aanbod. Beide hebben ook een erg leuk thema en verschillende leuke obstakels.

Benieuwd hoe de top 3 van 2020 eruit zag? Bekijk dan snel top 3 beste springkussens 2020.