Welke soort springkussens zijn er?

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten springkussens om te huren. Maar welk springkussen is geschikt voor jouw gelegenheid? Wij van springkussen verhuur Venray vertellen je graag de verschillen. Een springkussen huren zal daarmee voor jouw als klant hopelijk gemakkelijker worden. Een van de belangrijkste vragen is: “hoeveel kinderen verwacht je”. En “welk formaat kun je plaatsen”. 

Een multiplay springkussen

Multiplay springkussen, waar staat dat nu precies voor? Multiplay staat voor veelzijdigheid. In dit soort springkussen is namelijk aan alles gedacht. Kinderen kunnen namelijk springen, er is een glijbaan, speelpionnen en meestal ook een kleine klimhelling aanwezig. Het bijzondere is dat in de meeste gevallen dit soort springkussen erg compact is in afmeting. De meeste multiplay springkussens hebben namelijk een afmeting van ca. 5 x 5 x 4,5 meter. Door zijn veelzijdigheid is dat uniek om zoveel leuke objecten in één springkussen te hebben. 

Een multiplay springkussen biedt speelplezier voor ca. 12 kinderen. 

Springkussen met glijbaan

Dan hebben we nog springkussens met een glijbaan, de multifun. Deze springkussens zijn erg overzichtelijk en hebben meestal een afmeting van 5 x 7 x 5 meter. Een multifun springkussen is aan de voorzijde helemaal open. Voor ouders erg handig want zo kun je de kinderen goed in de gaten houden. Binnenin het springkussen zitten leuke speelpionnen of boksballen. Wanneer je een nieuw avontuur wilt beginnen kun je via de glijbaan naar beneden glijden. 

Dit type multifun springkussen heeft ruimte om ca. 8 kinderen tegelijkertijd te laten springen. 

Klein en compact springkussen voor een leuk prijsje

Dan hebben we nog de kleine springkussens, midi genaamd. Dit zijn springkussens met een afmeting van 4 x 3 x 3,5 meter hoog. Het leuke aan deze springkussens is dat ze vrijwel op elke oprit en tuin geplaats kunnen worden. Wij van springkussen verhuur Venray hebben deze in diverse leuke en bovenal kleurrijke thema’s. Bij ons staan ze ook wel te huur als de goedkope springkussens

Deze midi springkussens hebben ruimte voor ca. 5 kinderen. 

We hopen je hiermee de verschillende soorten springkussens te hebben toegelicht. Wanneer je persoonlijk advies wenst kun je ons natuurlijk altijd bellen. Als springkussenverhuur Venray hebben we één duidelijk motto: “waar springen een feest wordt”.  

divers soorten springkussens